Norske olie aktier – Guide til at invester i olie 2023

Norske olie aktier er blandt nogle af af populære måde at investere i olie på i 2023. Når man investere i olie aktier og derved også investere i norsk olie, så køber man aktier i virksomheder som arbejder med olie industrien i Norge på den ene eller anden måde.

Vi har derfor lavet en guide til hvordan du kan investere i norske olie aktier, og gøre dig klogere på præcist hvilke af de norske olie aktier som kan være de bedste norske olie aktier at interessere sig for som investor.

Se derfor vores liste nedenfor med nogle af de bedste norske olie aktier, samt også hvilken handelsplatform vi anbefaler, når du skal købe norske olie aktier.

Bedste norske olie aktier 2023 – Top 3

  • Aker BP – Virksomheden driver olie- og gasproduktion samt efterforskningsprojekter i Norge.
  • Equinor – Equinor, tidligere kendt som Statoil, er den norske stats olieselskab og har over 20.000 ansatte.
  • DNO – DNO er Norges ældste olie- og gasvirksomhed som har ekspanderet mod Mellemøsten i de seneste år.

Bedste handelsplatform til at købe norske olie aktier (2023)

Hvis du ønsker at købe norske olie aktier, så skal du finde en god handelsplatform at købe dem på. Vi anbefaler dig derfor at du vælger en online handelsplatform så du ikke køber dine norske olie aktier igennem banken, da du betaler meget mere i kurtage hos banken end du vil gøre hos de fleste andre platforme.

Vi har derfor nedenfor en liste med nogle populære platforme med billig kurtage, gratis aktiedepot og god brugervenlighed, samt et stort udvalg af norske olie aktier.

Bedste aktieplatforme til køb af norske olie aktier

  1. eToro – Populær handelsplatform, hvor du betaler 0 kr. i kurtage på aktiehandel
  2. SaxoInvestor – Dansk handelsplatform med stort udvalg af norske olie aktier
  3. Capital.com – Her kan du handle aktier med CFD’er, som primært er til Daytradere.
  4. Libertex – Nem handelsplatform til at handle CFD’er.

Vi anbefaler eToro når du skal købe dine norske olie aktier. En stor fordel ved at købe norske olie aktier på eToro er, at udvalget af aktier når du vil investere i olie er kæmpe stort, og at du kan købe aktier til 0 kr. i kurtage.

Guide til køb af norske olie aktier

Hvis du allerede kommet i gang med at investere i aktier på en platform som giver dig mulighed for at købe norske olie aktier, så kan du bare læse videre i vores artikel. Men er du ikke begyndt endnu, så kan du med fordel følge vores guide, så du har fået adgang til en platform, som giver dig muligheden for at købe norske olie aktier.

Nedenfor kan du trin for trin se hvordan du både finder og køber dine norske olie aktier.

1. Vælg en handelsplatform til at købe norske olieaktier

Hvis du skal købe norske olie aktier, så skal du bruge en platform som giver dig mulighed for at handle disse norske olie aktier. Du bestemmer helt selv om du vil købe indekser som fokuserer på norske olie aktier eller købe selve de norske olie aktier selv.

Vi anbefaler derfor eToro, hvor du kan købe og sælge norske olie aktier med kurtage på 0 kr.

2. Opret en konto

Så snart du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du indtaste dine oplysninger. Du skal blot skrive et brugernavn, e-mail og herefter lave en adgangskode. Du kan også vælge at oprette en konto ved at bruge din facebook konto.

Så snart du har oprettet en konto, så skal du lige bekræfte din e-mail adresse og få verificeret din konto. Så snart din konto er blevet oprettet, kan du købe dine første norske olieaktier.

opret konto

Når du er kommet ind på kontoen, så skal du indbetale penge. Det er nemt og du gør det ved at klikke i bunden på siden, på ”Indbetal penge”, uanset om det er på mobil eller computer.

Herefter vil der komme et nyt vindue, hvor du kan overføre dine penge til kontoen, med enten betalingskort, Paypal eller Bankoverførsel.

Du kan komme igang for kun 50$ (Cirka 300 kroner ) hvis du overfører med enten Kreditkort eller PayPal.

Nu kan du købe din første norske olie aktie.

indsæt penge

3. Invester i olie – Find din norske olie aktie

Når du skal finde den norske olie aktie for at investere i olie, så er det på eToro utrolig simpelt. Øverst på siden, kan du i søgefeltet søge efter den norske olie aktie som du vil købe.

Længere nede på siden har vi en liste med norske olie aktier som du kan købe, og som vi mener er blandt de bedste norske olie aktier.

aker bp aktie

4. Køb norske olie aktier

Det næste du nu skal gøre er, at finde ud af hvor meget du ønsker at købe for.

Du kan købe aktier for helt ned til 50$ (cirka 300 kr.).

Så snart du har trykket på ”Indstil ordre” så ejer du en lille del af Aker BP.

aker bp aktier

Bedste norske olie aktier i 2023 (Opdateret liste)

Der findes utroligt mange norske olie aktier. Nogle er gode mens andre er mindre gode. Derfor har vi har samlet en liste med nogle af de bedste norske olie aktier at holde øje med. På eToro kan du investere i olie ved at købe disse aktier, uden at skulle betale kurtage, hvilket sparer dig for mange penge over tid.

Vi har opdateret vores liste med norske olie aktier og norske aktieanbefalinger løbende, så vi altid er up to date.

Aker BP

aker bp aktie

Aker BP er en af de populære olie aktier. Virksomheden driver olie- og gasproduktion, men også udvikling og efterforskningsprojekter i Norge. De har uden tvivl fortjent en plads på listen over de bedste olie aktier, til dig der ønsker at investere i olie.

DNO

DNO AKTIE

Virksomheden DNO er den ældste olie- og gasvirksomhed i Norge, og har over 40 års historie. De er gået fra Nordsøen til mellemøsten, hvor de er begyndt at udvikle sig til en stor spiller i mellemøsten. De har fra start haft som fokus at rulle sig ud globalt, hvilket de forsat har som deres mission.

Equinor

equinor aktie

Equinor er en kæmpe olievirksomhed, som både arbejder med olie og gas. De eksistere i over 30 lande verden over. De er bedst kendt som Statoil, men de ændrede navn i 2018 til Equinor. De har hovedkontor i Norge og har mere end 20.000 ansatte.

Invester i olie – Er det en god investering?

Hvis du ønsker at investere i olie, så er der mange muligheder for dig som investor. Du kan enten investere i virksomheder som arbejder med olie, eller virksomheder som udvikler teknologi til olieindustrien. Som du kan læse i vores artikel, så er en af de mest kendte måder at investere i olie på, at man køber norske olie aktier, hvor du på den måde får kan få en del af den potentielle succes som de oplever ved deres investeringer i olie.

Hvis du gerne vil vide om det er en god investering at investere i olie, så er det svært at give et entydigt svar. Nogle er bange for at investere i olie fordi flere lande begynder at gå i en grønnere retning, mens andre investorer tænker at der på den korte bane stadig vil være stort behov for olie. Så hvis du investerer i olie, så skal du gøre op med dig selv om hvordan du ser fremtiden for olie.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan investerer jeg i norske olie aktier?

Du kan nemt investere i norske olie aktier ved at finde en handelsplatform som giver dig muligheden for at købe disse norske olie aktier. Vi anbefaler eToro.

Hvilke norske olie aktier findes der?

Der findes ret mange forskellige norske olie aktier, da Norge er kendt for at have massive oliebeholdninger. Se vores liste over norske olie aktier her

Hvordan investerer jeg i olie?

Der findes mange måder at investere i olie på, men den mest kendte er at købe f.eks. norske olie aktier, hvor du på den måde investere i virksomheder som tjener penge på olieindustrien.