Norske olie aktier – Guide til at invester i olie 2024

Norske olie aktier er blandt nogle af af populære måde at investere i olie på i 2024. Når man investere i olie aktier og derved også investere i norsk olie, så køber man aktier i virksomheder som arbejder med olie industrien i Norge på den ene eller anden måde.

Vi har derfor lavet en guide til hvordan du kan investere i norske olie aktier, og gøre dig klogere på præcist hvilke af de norske olie aktier som kan være de bedste norske olie aktier at interessere sig for som investor.

Se derfor vores liste nedenfor med nogle af de bedste norske olie aktier, samt også hvilken handelsplatform vi anbefaler, når du skal købe norske olie aktier.

Bedste norske olie aktier 2024 – Top 3

  • Aker BP – Virksomheden driver olie- og gasproduktion samt efterforskningsprojekter i Norge.
  • Equinor – Equinor, tidligere kendt som Statoil, er den norske stats olieselskab og har over 20.000 ansatte.
  • DNO – DNO er Norges ældste olie- og gasvirksomhed som har ekspanderet mod Mellemøsten i de seneste år.

Bedste norske olie aktier i 2024 (Opdateret liste)

Der findes utroligt mange norske olie aktier. Nogle er gode mens andre er mindre gode. Derfor har vi har samlet en liste med nogle af de bedste norske olie aktier at holde øje med.

Vi har opdateret vores liste med norske olie aktier og norske aktieanbefalinger løbende, så vi altid er up to date.

Aker BP

aker bp aktie

Aker BP er en af de populære olie aktier. Virksomheden driver olie- og gasproduktion, men også udvikling og efterforskningsprojekter i Norge. De har uden tvivl fortjent en plads på listen over de bedste olie aktier, til dig der ønsker at investere i olie.

DNO

DNO AKTIE

Virksomheden DNO er den ældste olie- og gasvirksomhed i Norge, og har over 40 års historie. De er gået fra Nordsøen til mellemøsten, hvor de er begyndt at udvikle sig til en stor spiller i mellemøsten. De har fra start haft som fokus at rulle sig ud globalt, hvilket de forsat har som deres mission.

Equinor

equinor aktie

Equinor er en kæmpe olievirksomhed, som både arbejder med olie og gas. De eksistere i over 30 lande verden over. De er bedst kendt som Statoil, men de ændrede navn i 2018 til Equinor. De har hovedkontor i Norge og har mere end 20.000 ansatte.

Invester i olie – Er det en god investering?

Hvis du ønsker at investere i olie, så er der mange muligheder for dig som investor. Du kan enten investere i virksomheder som arbejder med olie, eller virksomheder som udvikler teknologi til olieindustrien. Som du kan læse i vores artikel, så er en af de mest kendte måder at investere i olie på, at man køber norske olie aktier, hvor du på den måde får kan få en del af den potentielle succes som de oplever ved deres investeringer i olie.

Hvis du gerne vil vide om det er en god investering at investere i olie, så er det svært at give et entydigt svar. Nogle er bange for at investere i olie fordi flere lande begynder at gå i en grønnere retning, mens andre investorer tænker at der på den korte bane stadig vil være stort behov for olie. Så hvis du investerer i olie, så skal du gøre op med dig selv om hvordan du ser fremtiden for olie.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke norske olie aktier findes der?

Der findes ret mange forskellige norske olie aktier, da Norge er kendt for at have massive oliebeholdninger. Se vores liste over norske olie aktier her

Hvordan investerer jeg i olie?

Der findes mange måder at investere i olie på, men den mest kendte er at købe f.eks. norske olie aktier, hvor du på den måde investere i virksomheder som tjener penge på olieindustrien.