Norske aktietips – Se Norske aktie anbefalinger for 2024

Norske aktietips og Norske aktie anbefalinger kan være svære at finde, og det er ikke altid nemt at finde de bedste norske i 2023. Derfor har vi her lavet en liste med nogle spændende norske aktier, som du kan læse meget mere om i denne artikel.

Der findes utroligt mange norske aktier som både falder og stiger, så derfor giver vi dig et overblik over nogle aktietips som både kan passe til dig med en lang- og kortsigtede aktiestrategi. Når du kigger efter norske aktie anbefalinger og norske aktietips, så er det naturligvis vigtigt at du selv laver din research. Men med vores liste med spændende norske aktier, får du nogle interessante muligheder, som du finder længere nede.

Norske Aktie anbefalinger for 2024

  1. Mowi – Den norske virksomhed Mowi, er en af verdens største opdrættere af fisk, og også en af de mest handlede norske aktier.
  2. Orkla – Orkla ejer nogle af de største brands som f.eks. Den gamle fabrik, Beauvais, Kim Chips.
  3. Equinor – Equinor er et stort energiselskab i Norge, som særligt kendes for deres olie.

Bedste handelsplatforme at købe norske aktier på (2024)

Her giver vi dig en liste med nogle af de bedste handelsplatform, når du skal købe Norske aktier, uanset om du vælger vores norske aktietips eller generelt bare ønsker at handle aktier. Platformene er udvalgt efter deres brugervenlighed, priser, udvalget af aktier m.v. hvor du får adgang til norske aktier på vores liste.

Se listen nedenfor, når du skal søge efter de forskellige Norske aktie anbefalinger

  • SaxoInvestor – Populær dansk handelsplatform med kæmpe udvalg af Norske aktier
  • Capital.com – Populær Daytrading platform, hvor man kan handle med især CFD’er.

Disse 3 platforme har et stort udvalg af spændende norske aktier og bare aktier generelt. Derudover så har de en yderst brugervenlig platform, hvor du som både nybegynder og erfaren kan komme nemt i gang med at handle aktier igennem dem.

Alle de norske aktieanbefalinger i artiklen her, kan købes på disse platforme.

Vælg en konto med norske aktie anbefalinger

Det første du bør gøre, før at du kan bruge vores norske aktieanbefalinger, er at finde en platform hvor du kan få norske aktietips og generelt finde spændende norske aktier.

Bedste norske aktier 2024

Der findes utroligt mange norske aktier, som du har muligheden for at investere dine penge i. Vi har derfor valgt at givet dig et samlet overblik over nogle norske aktietips med nogle af de bedste norske aktier hvis man kigger på handelsvolumen.

Nedenfor har vi et udvalg af nogle af de aktier vi mener er blandt de bedste norske aktier i 2024.

Mowi

mowi aktie

Virksomheden Mowi er en kæmpe opdrætter af laks, som forhandler deres laks overalt i hele verden. Mowi er også den største opdrætter af laks i hele verden, og omsætter for over 1.8 milliarder Euro årligt, hvor de leverer massive overskud år efter år. Derudover så er det også en norsk udbytteaktie.

Orkla

orkla aktie

Virksomheden Orkla er en af de største forhandlere af kendte mærkevarer i hele norden. De har base i Norge med over end 18.000 ansatte, og omsætter for mere end 43 milliarder norske kroner årligt. Mange af deres brands kender du formentligt allerede såsom Kims, BAHNCKE, Den Gamle fabrik og Beavais, som blot er et lille udpluk af deres kendte brands.

Orkla aktier er også udbytteaktier, som giver et udbytte med en del af deres overskud.

Equinor

equinor aktie

Virksomheden Equinor er en af de meget store norske olie- og energiselskaber, som er skabt efter en fusion af den norske virksomhed Hydro og Statoil. De er i mere end 30 lande, og er verdens største indenfor produktion af off-shore energiselskaber. Equinor forsøger også at gå i en grønnere retning, hvilket potentielt på den lange bane kan blive en rigtig god investering.

DNB

DNB aktie

Virksomheden DNB er Norges største bank, og har en kæmpe markedsværdi på mere end 275 milliarder kroner. Det er en enorm bank, som igennem mange år har haft en positiv vækst som ses på aktiekursen, og er også en af de mest handlede aktier blandt de norske aktier, samt en af de norske udbytteaktier du kan investere i, som giver et højt årligt udbytte til aktionærerne, hvilket er noget som mange aktionærer kigger efter, hvis de skal købe de bedste norske aktier.

Hvordan vælger du spændende norske aktier?

Det kan være ret svært at finde gode norske aktieanbefalinger på gode norske aktier, da der findes så utroligt mange spændende norske aktier. Vi er ikke selv investeringsrådgivere, så derfor er vores norske aktieanbefalinger og aktietips udelukkende nogle aktier som vi mener er gode og spændende aktier, og som vi personligt tror på vil stige i fremtiden. Vi følger dagligt med i de finansielle markeder og deler naturligvis informationerne med dig, hvor du også kan se en liste med norske aktier her.

Du bør naturligvis altid selv holde øje med de virksomheder, som du ønsker at investere i, så du altid kan følge de nyheder der er omkring virksomhederne, så du altid er up to date. Derudover så er det også vigtigt at du finder ud af om virksomheden du ønsker at købe aktier i, rent faktisk tjener penge. Du bør derfor med fordel kigge deres regnskaber igennem, for at at kunne vurdere om du tror, at virksomhedens fremtid ser positiv ud.

Du kan også holde løbende øje med vores liste, hvor du kan finde nogle af de bedste norske aktier, og efterfølgende selv lave din research inden du køber disse aktier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg norske aktie anbefalinger?

Du bør altid lave dig en aktiestrategi, så det er lettere at udvælge de gode norske aktie anbefalinger for dig. Du kan se vores liste med norske aktie anbefalinger her

Hvordan finder jeg gode norske aktietips?

For at vurdere om du har fundet nogle gode norske aktietips, så bør du undersøge virksomhederne og se om de kan passe ind i din aktiestrategi.

Hvor køber jeg de spændende norske aktier?

For at købe de spændende norske aktier, så skal du vælge en handelsplatform at handle dine aktier på. Du kan læse hvor du kan købe de spændende norske aktier med vores norske aktietips her.

Hvordan kan jeg købe de bedste norske aktier?

Du kan kigge på vores norske aktieanbefalinger for at finde nogle interessante aktier. Herefter skal du sætte dig ind i de forskellige norske aktier, for at se hvilke der er de bedste norske aktier for dig.