Norske grønne aktier – Liste over bedste norske grønne aktier

Norske Grønne aktier er blandt nogle af af populære måde at investere i grønne aktier 2023. Når man investere i grønne aktier og derved også investere i grøn energi, så køber man aktier i virksomheder som arbejder med grøn energi industrien i Norge på den ene eller anden måde.

Vi har derfor lavet en guide til hvordan du kan investere i norske grønne aktier, og gøre dig klogere på præcist hvilke af de norske grønne aktier som kan være de bedste norske grønne aktier at interessere sig for som investor.

Se derfor vores liste nedenfor med nogle af de bedste norske grønne aktier, samt også hvilken handelsplatform vi anbefaler, når du skal købe norske grønne aktier.

Bedste norske grønne aktier 2023 – Top 3

  • Subsea 7 – De driver en havbund-til-overfladeteknik serviceentreprenør for off-shore energibranchen
  • Scatec ASA – Scatec ASA levere bæredygtige kilder til ren energi i form af solenergi
  • Nel ASA – Nel ASA er en brintvirksomhed som skaber løsninger til at producere, opbevare og formidle brint til vedvarende energi.

Bedste handelsplatform til at købe norske grønne aktier (2023)

Hvis du ønsker at købe norske grønne aktier, så skal du finde en god handelsplatform at købe alle norske aktier på. Vi anbefaler dig derfor at du vælger en online handelsplatform så du ikke køber dine norske grønne aktier igennem banken, da du betaler meget mere i kurtage hos banken end du vil gøre hos de fleste andre platforme.

Vi har derfor nedenfor en liste med nogle populære platforme med billig kurtage, gratis aktiedepot og god brugervenlighed, samt et stort udvalg af norske grønne aktier.

Bedste aktieplatforme til køb af norske grønne aktier

  1. eToro – Populær handelsplatform, hvor du betaler 0 kr. i kurtage på aktiehandel
  2. SaxoInvestor – Dansk handelsplatform med stort udvalg af norske olie aktier
  3. Capital.com – Her kan du handle aktier med CFD’er, som primært er til Daytradere.
  4. Libertex – Nem handelsplatform til at handle CFD’er.

Vi anbefaler eToro når du skal købe dine norske grønne aktier. En stor fordel ved at købe norske grønne aktier på eToro er, at udvalget af aktier når du vil fortage investering i grøn energi, så er udvalget kæmpe stort, og at du kan købe aktier til 0 kr. i kurtage.

Guide til køb af norske grøn energi aktier

Hvis du allerede kommet i gang med at investere i aktier på en platform som giver dig mulighed for at købe norske grøn energi aktier, så kan du bare læse videre i vores artikel. Men er du ikke begyndt endnu, så kan du med fordel følge vores guide, så du har fået adgang til en platform, som giver dig muligheden for at købe norske grøn energi aktier.

Nedenfor kan du trin for trin se hvordan du både finder og køber dine norske grønne aktier.

1. Vælg en handelsplatform til at købe norske grønne aktier

Hvis du skal købe norske grøn energi aktier, så skal du bruge en platform som giver dig mulighed for at handle disse norske grønne energi aktier. Du bestemmer helt selv om du vil købe indekser som fokuserer på grøn energi eller købe selve aktierne selv.

Vi anbefaler derfor eToro, hvor du kan købe og sælge norske grønne aktier med kurtage på 0 kr.

2. Opret en konto

Så snart du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du indtaste dine oplysninger. Du skal blot skrive et brugernavn, e-mail og herefter lave en adgangskode. Du kan også vælge at oprette en konto ved at bruge din facebook konto.

Så snart du har oprettet en konto, så skal du lige bekræfte din e-mail adresse og få verificeret din konto. Så snart din konto er blevet oprettet, kan du købe dine første norske grønne aktier.

opret konto

Når du er kommet ind på kontoen, så skal du indbetale penge. Det er nemt og du gør det ved at klikke i bunden på siden, på ”Indbetal penge”, uanset om det er på mobil eller computer.

Herefter vil der komme et nyt vindue, hvor du kan overføre dine penge til kontoen, med enten betalingskort, Paypal eller Bankoverførsel.

Du kan komme igang for kun 50$ (Cirka 300 kroner ) hvis du overfører med enten Kreditkort eller PayPal.

Nu kan du købe din første norske grøn energi aktie.

indsæt penge

3. Investering i grøn energi – Find din norske grønne aktie

Når du skal finde den norske grønne aktie for at investere i grøn energi, så er det på eToro utrolig simpelt. Øverst på siden, kan du i søgefeltet søge efter den aktie som du vil købe.

Længere nede på siden har vi en liste med norske grønne aktier som du kan købe, og som vi mener er blandt de bedste norske grønne aktier.

aker bp aktie

4. Køb en norsk grøn aktie

Det næste du nu skal gøre er, at finde ud af hvor meget du ønsker at købe for.

Du kan købe aktier for helt ned til 50$ (cirka 300 kr.).

Så snart du har trykket på ”Indstil ordre” så ejer du en lille del af Aker BP.

aker bp aktier

Bedste norske grønne aktier i 2023 (Opdateret liste)

Der findes utroligt mange norske grønne aktier. Nogle er gode mens andre er mindre gode. Derfor har vi har samlet en liste med nogle af de bedste norske grønne aktier at holde øje med. På eToro kan du investere i grøn energi ved at købe disse aktier, uden at skulle betale kurtage, hvilket sparer dig for mange penge over tid.

Vi har opdateret vores liste med norske grønne aktier og norske aktie anbefalinger løbende, så vi altid er up to date.

Subsea 7

subsea 7 aktier

Subsea 7 – De driver en havbund-til-overfladeteknik serviceentreprenør for off-shore energibranchen. De blev stiftet tilbage i 2011 og var en fusion mellem Acergy S.A. og Subsea 7 Inc. og er uden tvivl en af de populære norske grønne aktier.

Scatec ASA

scatec aktier

Scatec ASA – Scatec ASA leverer bæredygtige kilder til ren energi i form af solenergi, og de arbejder på verdensplan. Deres forretning er baseret på både produktionen, driften og vedligeholdelse af solcelleanlæg.

Nel ASA

nel aktier

Nel ASA – Nel ASA er en brintvirksomhed som skaber løsninger til at producere, opbevare og formidle brint til vedvarende energi. De har i mange år skabt løsninger som fungerer som produktion, lagring og distribution i hele verden af brint. De arbejder med brintproduktionsteknologier, hvor der kan fremstilles brinttankstationer som giver alle brændselscelle-elbiler hurtigt brændstof og lang rækkevidde.

Investering i grøn energi – Er det en god investering?

Der er mange der begynder at fortage investering i grøn energi, og som investor kan det give mening at undersøge hvilke aktier der fortager investering i grøn energi. Den mest kendte måde at investere i grøn energi, er ved at købe grøn energi aktier. Da verden begynder at gå i en mere grøn retning, så er der mange investorer der begynder at fortage investering i grøn energi, og de fleste eksperter er ikke i tvivl om at de virksomheder der arbejder med grøn omstilling og lignende i fremtiden får en lys fremtid.

Der er ikke noget enkelt svar på om investering i grøn energi er en god investering, men der er meget der tyder på at det i fremtiden kan blive en god investering. Men du skal naturligvis sikre at du laver din research grundigt, og kun investere i grøn energi i de virksomheder som du ser en lys fremtid for. Du har med vores liste af norske grønne energi aktier nogle spændende aktier som du kan undersøge nærmere, for at finde ud af om du selv skal investere i norske grønne aktier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan investerer jeg i norske grønne aktier?

Du kan nemt investere i norske grønne aktier ved at finde en handelsplatform som giver dig muligheden for at købe disse norske grønne aktier. Vi anbefaler eToro.

Hvilke norske grønne aktier findes der?

Der findes ret mange forskellige norske grønne aktier i virksomheder som arbejder med grøn energi. Se vores liste over norske grønne aktier her

Hvordan investerer jeg i grøn energi?

Der findes mange måder at investere i grøn energi på, men den mest kendte er at købe f.eks. norske grønne aktier, hvor du på den måde investere i virksomheder som tjener penge på grøn energi.