Norske grønne aktier – Liste over bedste norske grønne aktier

Norske Grønne aktier er blandt nogle af af populære måde at investere i grønne aktier 2023. Når man investere i grønne aktier og derved også investere i grøn energi, så køber man aktier i virksomheder som arbejder med grøn energi industrien i Norge på den ene eller anden måde.

Vi har derfor lavet en guide til hvordan du kan investere i norske grønne aktier, og gøre dig klogere på præcist hvilke af de norske grønne aktier som kan være de bedste norske grønne aktier at interessere sig for som investor.

Se derfor vores liste nedenfor med nogle af de bedste norske grønne aktier, samt også hvilken handelsplatform vi anbefaler, når du skal købe norske grønne aktier.

Bedste norske grønne aktier 2023 – Top 3

  • Subsea 7 – De driver en havbund-til-overfladeteknik serviceentreprenør for off-shore energibranchen
  • Scatec ASA – Scatec ASA levere bæredygtige kilder til ren energi i form af solenergi
  • Nel ASA – Nel ASA er en brintvirksomhed som skaber løsninger til at producere, opbevare og formidle brint til vedvarende energi.

Bedste norske grønne aktier i 2023 (Opdateret liste)

Der findes utroligt mange norske grønne aktier. Nogle er gode mens andre er mindre gode. Derfor har vi har samlet en liste med nogle af de bedste norske grønne aktier at holde øje med.

Vi har opdateret vores liste med norske grønne aktier og norske aktie anbefalinger løbende, så vi altid er up to date.

Subsea 7

subsea 7 aktier

Subsea 7 – De driver en havbund-til-overfladeteknik serviceentreprenør for off-shore energibranchen. De blev stiftet tilbage i 2011 og var en fusion mellem Acergy S.A. og Subsea 7 Inc. og er uden tvivl en af de populære norske grønne aktier.

Scatec ASA

scatec aktier

Scatec ASA – Scatec ASA leverer bæredygtige kilder til ren energi i form af solenergi, og de arbejder på verdensplan. Deres forretning er baseret på både produktionen, driften og vedligeholdelse af solcelleanlæg.

Nel ASA

nel aktier

Nel ASA – Nel ASA er en brintvirksomhed som skaber løsninger til at producere, opbevare og formidle brint til vedvarende energi. De har i mange år skabt løsninger som fungerer som produktion, lagring og distribution i hele verden af brint. De arbejder med brintproduktionsteknologier, hvor der kan fremstilles brinttankstationer som giver alle brændselscelle-elbiler hurtigt brændstof og lang rækkevidde.

Investering i grøn energi – Er det en god investering?

Der er mange der begynder at fortage investering i grøn energi, og som investor kan det give mening at undersøge hvilke aktier der fortager investering i grøn energi. Den mest kendte måde at investere i grøn energi, er ved at købe grøn energi aktier. Da verden begynder at gå i en mere grøn retning, så er der mange investorer der begynder at fortage investering i grøn energi, og de fleste eksperter er ikke i tvivl om at de virksomheder der arbejder med grøn omstilling og lignende i fremtiden får en lys fremtid.

Der er ikke noget enkelt svar på om investering i grøn energi er en god investering, men der er meget der tyder på at det i fremtiden kan blive en god investering. Men du skal naturligvis sikre at du laver din research grundigt, og kun investere i grøn energi i de virksomheder som du ser en lys fremtid for. Du har med vores liste af norske grønne energi aktier nogle spændende aktier som du kan undersøge nærmere, for at finde ud af om du selv skal investere i norske grønne aktier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke norske grønne aktier findes der?

Der findes ret mange forskellige norske grønne aktier i virksomheder som arbejder med grøn energi. Se vores liste over norske grønne aktier her

Hvordan investerer jeg i grøn energi?

Der findes mange måder at investere i grøn energi på, men den mest kendte er at købe f.eks. norske grønne aktier, hvor du på den måde investere i virksomheder som tjener penge på grøn energi.