Dating er dyrt – Her er 3 gratis dates

image

Kan du også godt lide at holde styr på økonomien og undgå at ødsle alt for meget? Så er det måske ikke lige dyre middage og fine flasker vin, dine dates skal bestå af. Men bare rolig, du kan sagtens finde kærligheden uden at bruge hele din formue på det!

Lad os sige, at du er på udkig efter den helt store kærlighed eller bare én at have det sjovt med. Du går på et par dates om ugen for at finde den helt rette øjesten. Hver gang skal der en vin fra en fornem årrække på bordet, og der skal også bestilles en lækker menu, I kan mæske jer i.

Det er selvfølgelig fedt at være en rigtig gentleman eller -woman, men det bliver forfærdeligt dyrt i længden. Og det er altså ikke sjovt, hvis man er sparsommeligt anlagt eller bare økonomisk bevidst. Heldigvis er der hjælp at hente! Her får du nemlig 3 gode bud på fantastiske dates, der ikke koster penge overhovedet.

1. Bred et tæppe ud i skovbunden og hold picnic

Det er simpelt, godt og gratis: Gå en tur i skoven og slå jer ned på et tæppe i det grønne. Det kan næsten ikke undgå at blive hyggeligt. Det er op til jer, om I vil medbringe lidt snacks og drikkevarer. Her kan man sagtens gøre det ekstremt billigt og bare nøjes med en bakke vindruer, lidt kiks og ost. Romantikken er jo gratis!

2. Tag ud at bade – gerne ved solnedgang

En badetur er også en skøn date, og den kan henlægges til sø som strand. Det er en date, hvor man kommer godt ned i kroppen, og sanserne bliver stimuleret. Det kan ofte lede til en behagelig ro i hovedet, så man kan koncentrere sig om hinanden og nyde hinandens nærvær.

Det vil være helt perfekt at planlægge en svømmetur omkring solnedgangstid. På den måde kan I både bade og nyde de smukke farver, når solen går ned. Det er svært at hitte på en mere romantisk date.

3. Lav massageklinik hjemme i soveværelset

Dette dateforslag er for dig, der er frisk på en mere intim date. Du kan nemlig lynhurtigt forvandle dit soveværelse til en velduftende og indbydende massageklinik. Det er sådan set bare at lægge et håndklæde på sengen, tænde et par stearinlys, sætte behagelig musik på og finde kokosolie, eller en anden olie at massere med, frem.

Det er selvfølgelig helt op til jer, hvor intim massagen skal være. Det kan sådan set være ret intimt, hvis I ikke har så meget tøj på, og massøren sidder overskrævs på bagdelen. Men I kan selvfølgelig også gøre stemningen endnu mere spicy ved at massere de erogene zoner. Eksempelvis kan en prostata massage være ret fantastisk for mange mænd.